Dak en Zinkwerk

Jeff van Eijk Installatie, dak en zinkwerk

In zo’n 20 kilometer rondom Wassenaar kunt u Jeff van Eijk Installatie inschakelen voor dak- en zinkwerk. Een dakbedekking of dakgoot die het hemelwater niet correct kan afvoeren kan ernstige problemen verzoorzaken. Door lekkages kan fikse schade worden berokkend aan een interieur van een woning. Ook niet juist afgedichte schoorstenen of dakkapellen kunnen deze problemen teweeg brengen.

Heeft u twijfels over de toestand van uw dakbedekking, neemt u dan direct contact met ons op. Wij voeren graag een vrijblijvende inspectie voor u uit. Als wij problemen aantreffen, dan kunnen wij de dakbedekking voor u repareren of vervangen. Eén van onze specialismen bestaat uit het vervangen van dakpannen op hellende daken. Ook kunt u ons inschakelen voor het repareren of vervangen van hetzij bitumineuze of EPDM kunsstof dakbedekkingen ingeval van platte of licht hellende daken.

Zinkwerk

Ook zinkwerk maakt deel uit van ons dienstenpakket. Wij vervangen uw aangetaste zinken dakgoot of regenpijp op vakkundige wijze, brengen de zinken bedekking voor uw balkon aan en verzorgen bijvoorbeeld roevensystemen. Zink is een zeer duurzaam materiaal met een zeer lange levensduur. Het is ook een milieuvriendelijk materiaal, wat volledig gerecycled kan worden voor hergebruik, zonder kwaliteitsverlies.

Er zijn talrijke toepassingsmogelijkheden voor dit prima materiaal. Denkt u bijvoorbeeld aan een met zink beklede dakkappel, een zinken dak wat een woning een unieke uitstraling geeft of een met zink beklede gevel. 

Zink kan ook toegepast worden als vijverrand of bloembak. Door de veelzijdigheid van zink is dit een zeer gewild materiaal. Onder invloed van weersinvloeden krijgt zink een mooie uitstraling. Hierdoor is het zeer geschikt om een woning een representatieve uitstraling te geven, die bezoekers en passanten zeker zal opvallen.

Kwaliteit en garantie

Voor al uw dakwerken en zinkwerken kunt u vertrouwen op het vakmanschap en de ruime ervaring van ons, waardoor u verzekerd bent van een goed resultaat van alle uitgevoerde werkzaamheden. Bij alle dakwerken krijgt u van ons een onvoorwaardelijke garantie van 5 jaar. Zowel bitumen als EPDM dakbedekkingen hebben een ‘levensduur’ van vele decennia, mits de werkzaamheden goed uitgevoerd zijn en kunt u dus lang voort met uw nieuwe dakbedekking en doet dus een goede investering. Ook voorkomt u problemen als lekkages bij tijdige constatering van verslechtering van de bedekking van het dak. 

Voorkomen is beter dan genezen, dus schakelt u ons tijdig in om de toestand van het dak en zink te inspecteren. Neemt u hiervoor vandaag nog contact met ons op, wij zijn u graag van dienst om uw dak en zink in goede conditie te brengen.

Bent u dus op zoek naar een installatiebedrijf
dat een goede reputatie heeft in de regio Wassenaar?

Zoekt u dan niet verder, u heeft ons tenslotte al gevonden. Neemt u vandaag nog contact op voor nadere informatie en/of een vrijblijvende offerte.