5.0/5 van 12 reviews.
Bedkamer gerenoveerd
Uw review
We hebben Jeff ingeschakeld toen onze badkamer aan vervanging toe was. Hij luisterde naar onze wensen en gaf ook een duidelijke offerte. We hebben ook nog contact met andere installateurs gehad maar hebben toch voor Jeff gekozen. De badkamer is super geworden. Bedankt!
Toon meer
Vloerverwarming, wat een genot!
Uw review
Bij vrienden op bezoek maakten wij kennis met vloerverwarming. Wat was dat een heerlijke ervaring. Het op je blote voeten over de doorgaans koude plavuizen lopen was wij ook wilden. Jeff heeft ons goed geïnformeerd over de verschillende mogelijkheden en heeft alles samengevat in een duidelijke offerte. Het kostenplaatje beviel ons en dus ging Jeff voor ons aan de slag. Inmiddels genieten wij volop van een aangenaam woonklimaat en zouden niet meer zonder vloerverwarming willen/kunnen. Genieten van het hoogste niveau.
Toon meer
Nieuwe CV ketel
Uw review
Wij hadden nog een CV ketel van de oude generatie. Niet alleen was die niet energiezuinig vergeleken met de nieuwste generatie, maar ook werd deze steeds storingsgevoeliger. Regelmatig moesten wij de ketel resetten. Uiteindelijk de knoop doorgehakt en Jeff benaderd voor advies over een nieuwe hoog rendementsketel. Hij bood ons de keuze uit meerdere merken die volgens hem zeer betrouwbaar en zuinig zijn. Inmiddels is de CV ketel geplaatst en ongetwijfeld zal dat resulteren in een lagere energierekening een een goede betrouwbaarheid.
Toon meer
Nieuw toilet
Uw review
Na jarenlange trouwe dienst was ons toilet aan vervanging toe. Het glazuur was dermate aangetast dat het geen fraai gezicht meer was. Wij vroegen Jeff om advies en kozen voor een hangend toilet. De vloer eronder is makkelijk te reinigen en het nieuwe toilet heeft weer een frisse uitstraling. Het oude toilet werd door Jeff afgevoerd en de ruimte werd netjes achtergelaten.
Toon meer
Zonnepanelen
Uw review
Rondom ons in de wijk zagen wij steeds meer zonnepanelen op daken geplaatst worden. Wij werden nieuwsgierig in hoeverre de investering zou opwegen tegen de besparing op de energierekening. Jeff gaf ons een eerlijk en objectief advies over hoeveel zonnepanelen voor ons het juiste rendement zouden opleveren en gaf ook een globale indicatie van wat wij op jaarbasis konden besparen. Er was geen twijfel mogelijk, inmiddels zijn de zonnepanelen snel en vakkundig geplaatst door Jeff.
Toon meer
Design radiatoren
Uw review
Wij waren uitgekeken op onze oude CV radiatoren. Een likje verf zou ze een nieuwe uitstraling kunnen geven maar bij Jeff van Eijk vonden wij design radiatoren. Wij waren meteen verliefd en besloten om de bestaande radiatoren te laten vervangen door design radiatoren door het hele huis. Binnen korte tijd was de klus geklaard en wat een verademing. Wat een relatief kleine verandering al niet kan doen voor de uitstraling van een interieur. Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe aanwinst en de vakkundigheid en snelle werkwijze van Jeff van Eik.
Toon meer
Verandering
Uw review
Ondanks dat wij vooraf alles goed besproken hadden met Jeff hoe wij onze nieuwe badkamer ingericht wilden hebben en de heren hard aan de slag waren gegaan kwamen wij opeens tot de conclusie dat wij het eigenlijk iets anders wilden. Gelukkig was dat nog mogelijk omdat juist die verandering het al gedane werk niet in de weg stond. Complimenten voor de flexibiliteit van Jeff. De badkamer is helemaal naar onze wens en voldoet aan de verwachtingen.
Toon meer
Snel vakwerk
Uw review
Het snel vervangen van onze oude badkamer bleek geen loze belofte. In een mum van tijd was alles afgebroken en afgevoerd waarna direct doorgepakt werd met het bouwen van de nieuwe badkamer. Het was duidelijk dat we te maken hadden met vakmensen die hun vak verstonden. Wij zijn leken maar de indruk was duidelijk dat er zorgvuldig en met oog voor detail werd gewerkt. Wij zijn blij met onze nieuwe frisse badkamer.
Toon meer
Dakreparatie op tijd
Uw review
Aangezien onze dakbedekking van bitumen al heel oud was hebben wij Jeff gevraagd om de toestand van ons dak te inspecteren om problemen als lekkage te voorkomen, want daar moet je niet aan denken. We hadden niet veel langer moeten wachten want het dak vertoonde een aantal zwakke plekken. Jeff is direct aan de slag gegaan om de bitumineuze dakbedekking te vervangen en dat geeft een rustig gevoel in ons hoofd.
Toon meer
Fijne badkamer
Uw review
Ik heb een drukke baan en hoe lekker is het om na een dag hard werken lekker te ontspannen in een warm bad. Jeff heeft een badkamer ingericht helemaal volgens mijn wensen. Als ik mijn ogen open doe zie ik een frisse, eigentijdse badkamer en dat geeft een fijn gevoel. Ben blij dat ik Jeff heb ingeschakeld, een fraaiere badkamer had ik mij niet kunnen wensen.
Toon meer