De beste dakbedekking in Den Haag?

  • 15 jaar ervaring
  • altijd één aanspreekpunt
  • betrouwbaar netwerk van partners
  • 24/7 calimiteiten service

Uw dakbedekking in Den Haag snel gelegd

Wilt u de beste dakbedekking in Den Haag laten leggen? Jeff van Eijk Installatie levert vakwerk. Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring en zijn daarmee experts in ons vakgebied. Wij voeren allround installaties uit en zijn ook gespecialiseerd in dak- en zinkwerk. Betrouwbaarheid en kwaliteit staan bij ons voorop.

Wij zorgen altijd voor een duurzaam en optimaal resultaat. U heeft bij ons ook één vast aanspreekpunt voor uw klus. Zet ons dakdekkersbedrijf direct in Den Haag in of vraag een offerte aan.

Dakbedekking Den Haag

Op zoek naar een goed bedrijf zonder de hoofdprijs te betalen?
Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan!

Onze uitgebreide diensten

Uw dakbedekking in Den Haag leggen wij vakkundig en snel. Wanneer uw dakgoot of dakbedekking regenwater slecht afvoeren, is het belangrijk snel een dakdekker in te schakelen. Ook wanneer de schoorsteen of dakkapel niet goed is afgedicht. Akelige lekkages worden dan voorkomen, en er zal dan ook geen schade aan uw woning of interieur ontstaan.

Onze specialisatie is het vervangen van dakpannen op hellende daken. Ook kunnen wij, bij platte of licht hellende daken, bitumen en EPDM vervangen of repareren. Voordat we beginnen met de werkzaamheden, vindt er een dakinspectie plaats. Wanneer de dakdekker een gebrek aantreft, zal dit snel worden gerepareerd of vervangen.

Wilt u zelfklevende dakbedekking laten leggen of dakleer op uw tuinhuis laten aanbrengen? Onze dakdekker is u graag van dienst.

Ook voor uw zinkwerk

Wij zijn ook voor uw zinkwerk inzetbaar. Wanneer uw dakgoot of zinken regenpijp verouderd is, kan ons dakdekkersbedrijf u van een nieuw exemplaar voorzien. Zink gaat jaren mee en staat bekend als zeer duurzaam. Het materiaal is eenvoudig te recyclen en daarmee ook milieuvriendelijk. De uitstekende staat van zink blijft hierbij behouden. Bij veel klanten in Den Haag plaatsten wij al zinken dakkapellen en dakbedekking.

Garantie op uw dakbedekking

U krijgt bij ons dakdekkersbedrijf maar liefst 5 jaar garantie op uw dakbedekking. Bitumen en EPDM hebben een zeer lange levensduur. Deze levensduur wordt versterkt door een vakkundige aanleg van de dakbedekking. Onze dakdekker gaat altijd vakkundig te werk, waardoor u deze klus aan hem kunt toevertrouwen. Investeert u in uw dak, dan voorkomt u vervelende lekkages. Dit maakt het vervangen of repareren van uw dakbedekking in Den Haag dan ook de investering waard.

Bel voor uw dakbedekking in Den Haag

Kiest u ook voor onze dakdekker in Den Haag? Bel dan nu voor het leggen van uw bitumen of EPDM dakbedekking naar Jeff van Eijk Installatie. Ook voor uw zinkwerk kunt u een afspraak maken of een vrijblijvende offerte aanvragen via 06-16762927. Of mail naar info@jeffvaneijk-installatie.nl.
Ons dakdekkersbedrijf zorgt bij u in Den Haag voor een topresultaat.