Dak- & zinkwerk

  • 15 jaar ervaring
  • altijd één aanspreekpunt
  • betrouwbaar netwerk van partners
  • 24/7 calimiteiten service

Uw dakdekker voor dak- & Zinkwerk

In zo’n 20 kilometer rondom Wassenaar kunt u Jeff van Eijk Installatie inschakelen voor dak- en zinkwerk. Een dakbedekking of dakgoot die het hemelwater niet correct kan afvoeren kan ernstige problemen veroorzaken. Door lekkages kan fikse schade worden berokkend aan een interieur van een woning. Ook niet juist afgedichte schoorstenen of dakkapellen kunnen deze problemen teweeg brengen.

Heeft u twijfels over de toestand van uw dakbedekking, neemt u dan direct contact met ons op. Wij voeren graag een vrijblijvende inspectie voor u uit. Als wij problemen aantreffen, dan kunnen wij de dakbedekking voor u repareren of vervangen. Eén van onze specialismen bestaat uit het vervangen van dakpannen op hellende daken. Ook kunt u onze dakdekker inschakelen voor het repareren of vervangen van hetzij bitumineuze of EPDM kunststof dakbedekkingen in geval van platte of licht hellende daken.

Dakwerk en zinkwerk

Op zoek naar een goed bedrijf zonder de hoofdprijs te betalen?
Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan!

Zinkwerk

Ook zinkwerk maakt deel uit van ons dienstenpakket. Onze dakdekker vervangt uw aangetaste zinken dakgoot of regenpijp op vakkundige wijze, brengen de zinken bedekking voor uw balkon aan en verzorgen bijvoorbeeld roevensystemen. Zink is een zeer duurzaam materiaal met een zeer lange levensduur. Het is ook een milieuvriendelijk materiaal, wat volledig gerecycled kan worden voor hergebruik, zonder kwaliteitsverlies. Er zijn talrijke toepassingsmogelijkheden voor dit prima materiaal. Denkt u bijvoorbeeld aan een met zink beklede dakkappel, een zinken dak wat een woning een unieke uitstraling geeft of een met zink beklede gevel.

Zink kan ook toegepast worden als vijverrand of bloembak. Door de veelzijdigheid van zink is dit een zeer gewild materiaal. Onder invloed van weersinvloeden krijgt zink een mooie uitstraling. Hierdoor is het zeer geschikt om een woning een representatieve uitstraling te geven, die bezoekers en passanten zeker zal opvallen. Neemt contact op met ons voor de mogelijkheden van dakbedekking en zinkwerk.

Kwaliteit en garantie

Voor al uw dakwerken en zinkwerken kunt u vertrouwen op het vakmanschap en de ruime ervaring van ons, waardoor u verzekerd bent van een goed resultaat van alle uitgevoerde werkzaamheden. Bij alle dakwerken krijgt u van ons een onvoorwaardelijke garantie van 5 jaar. Zowel bitumen als EPDM dakbedekkingen hebben een ‘levensduur’ van vele decennia, mits de werkzaamheden goed uitgevoerd zijn en kunt u dus lang voort met uw nieuwe dakbedekking en doet dus een goede investering. Ook voorkomt u problemen als lekkages bij tijdige constatering van verslechtering van de bedekking van het dak.

Voorkomen is beter dan genezen, dus schakelt u ons tijdig in om de toestand van het dak en zink te inspecteren. Neemt u hiervoor vandaag nog contact met ons op, wij zijn u graag van dienst om uw dak en zink in goede conditie te brengen.

Wij zijn onder andere actief in:

Bent u opzoek naar een bedrijf met een  goede reputatie die u kan helpen met dakbedekking en zinkwerk? Zoek niet verder! Jeff van Eijk Installatie levert zijn diensten in en rond de regio Wassenaar.