CV-installaties & Radiatoren

  • 15 jaar ervaring
  • altijd één aanspreekpunt
  • betrouwbaar netwerk van partners
  • 24/7 calimiteiten service

Centrale verwarming installeren

Een goede centrale verwarming in een woning geeft een aangenaam woonklimaat en draagt zorg voor een goede warmwatervoorziening. Hiervoor is een goede CV-ketel een eerste vereiste. Deze wordt door de installateur van Jeff van Eijk Installatie professioneel geplaatst, aangesloten en afgeregeld.

Wij verzorgen de vernieuwing van uw CV-ketel. Met name de oudere ketels voor de centrale verwarming zijn niet energiezuinig. De laatste tijd heeft de technologische ontwikkeling niet stil gestaan en zijn de centrale verwarmingsketels steeds zuiniger geworden. Goed voor uw portemonnee en het het milieu.

Zoekt u een installateur die uw centrale verwarming kan verzorgen? Neem dan gelijk contact op met ons.

CV-installaties & radiatoren

Op zoek naar een goede installateur zonder de hoofdprijs te betalen?
Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan!

Conventionele en design radiatoren

De juiste plaatsing van een hoogrendementsketel en de juiste inbedrijfstelling vraag om een ruime ervaring en een goede expertise. Deze vindt u volop bij Jeff van Eijk installatie in Wassenaar. De CV-ketel is een niet op zich staand object. Het is van belang om het volume van de radiatoren in een woning af te stemmen op de capaciteit van de ketel. Hierin kunnen wij u goed adviseren, om zo het optimale rendement uit de complete centrale verwarming te halen. Ook voor de plaatsing van hetzij traditionele danwel de fraaie design radiatoren beschikken wij over de juiste kennis en materialen. Veelal wordt gekozen voor de design radiatoren, die een interieur een bijzondere en uitnodigende uitstraling geven. Wij bieden een ruime keuze aan verschillende modellen en uitvoeringen die wij kunnen installeren, zodat voor elk vertrek wel een passende design radiator beschikbaar is.

Een CV-ketel kan bij onjuiste plaatsing en/of aansluiting en/of vervuiling gevaarlijke gassen produceren, die een gevaar voor de gezondheid betekenen. Voor uw eigen veiligheid en dat van uw eventuele huisgenoten is het van belang, dat u de werkzaamheden inzake plaatsing van de ketel laat uitvoeren door een hierin gespecialiseerd bedrijf, voor wie centrale verwarmingen geen geheimen meer hebben. Wij adviseren ook ten zeerste om in de buurt van de CV-ketel een koolmonoxide melder te plaatsen. Voor de juiste plaatsing van deze melder, die uw leven kan redden ingeval van calamiteiten, kunt u bij ons terecht voor advies.

Advies CV-ketels

Er zijn veel hoog rendement CV-ketels op de markt. Om een optimaal rendement te bereiken en dus een prima energiebesparing, adviseren wij onze klanten om te kiezen voor vooraanstaande merken als Remeha, Nefit, Intergas, Vaillant en Bosch. Deze hebben een rijke historie op het gebied van betrouwbaarheid en duurzaamheid. De storingsgevoeligheid van een kwaliteitstechnisch hoogstaande CV-ketel is aanzienlijk minder dan van minder bekende merken, u wilt er tenslotte warmpjes bijzitten.

Vloerverwarming installatie

Naast de aanleg of vervanging van een complete centrale verwarmingsinstallatie hebben wij ons ook gespecialiseerd in het aanleggen van vloerverwarming. Doordat de warmte opstijgt ontstaat een behaaglijk klimaat in de woning. Deze vloerverwarming kan dienen als hoofdverwarming of als bijverwarming. Informeert u naar de diverse mogelijkheden.

Wij zijn onder andere actief in:

Bent u opzoek naar een bedrijf met goede reputatie die u kan helpen met CV installatie en advies? Zoek niet verder! Jeff van Eijk Installatie levert zijn diensten in en rond de regio Wassenaar.

Zoekt u een installateur die uw centrale verwarming kan verzorgen?

Wilt u ons installatiebedrijf meteen inzetten? Neem dan nu contact op met Jeff van Eijk Installatie of vraag een vrijblijvende offerte aan. Dit doet u via 06-16762927. Of mail naar info@jeffvaneijk-installatie.nl. Onze installateur is u in Wassenaar en omgeving graag van dienst.