Badkamer & toilet

  • 15 jaar ervaring
  • altijd één aanspreekpunt
  • betrouwbaar netwerk van partners
  • 24/7 calimiteiten service

Badkamer of toilet laten renoveren?

Een frisse en luxe badkamer is voor veel mensen een unieke mogelijkheid om in alle rust en privacy even te ontsnappen aan de beslommeringen van alledag. In onze hectische maatschappij zijn er een aantal mogelijkheden om volledig te ontspannen en een fijne badkamer is er één van. Ziet u zich al genieten van het warme water in uw nieuwe ligbad? Of verlangt u na het sporten of werken naar een heerlijke douche? Jeff van Eijck Installatie heeft voor u de oplossing.

Onze installateurs en loodgieters realiseren complete eigentijdse badkamers. Bent u dus uitgekeken op uw gedateerde badkamer en wilt u iets heel nieuws, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zetten samen met u uw wensen en behoeften op een rijtje en kijken ook naar het beschikbare budget, waar een passend advies uitkomt, uiteraard is uw smaak hierbij bepalend. Wilt u een klassieke badkamer of juist een supermoderne? Alles is bespreekbaar en uitvoerbaar, zodat u lang kunt genieten van uw droombadkamer.

Badkamer & toilet renovatie

Op zoek naar een goed bedrijf zonder de hoofdprijs te betalen?
Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan!

Ontwerpen van badkamer

Bij het ontwerp van een badkamer is altijd sprake van maatwerk, wij geloven niet in confectie oplossingen, maar volgen uw ideeën en zijn dankzij een lange ervaring zeer creatief in het bedenken van mogelijkheden om de ruimte optimaal te benutten. Bij de renovatie van uw badkamer maken wij gebruik van goede kwaliteit materialen en houden alle werkzaamheden in eigen beheer. Zo verzorgen onze loodgieters en installateurs de aanleg van het sanitair, de aansluiting op het riool, de betegeling, het leggen of verleggen van leidingen en alle bijkomende werkzaamheden. Voordat u het weet kunt u zich terugtrekken in uw fijne, frisse en uitdagende nieuwe badkamer.

Jeff van Eijk Installatie - Toilet renovatie

Toilet renoveren in Wassenaar en omstreken

Ook hebben wij ons gespecialiseerd in het inrichten of renoveren van toiletten. Een fris toilet is niet alleen voor u een prettige ervaring, maar ook uw gasten of bezoekers zullen u waarderen om uw goede smaak. Ook de aanleg van een toilet wordt door ons volledig verzorgd en ook hierbij adviseren wij onze klanten over de toe te passen materialen.

Hierbij letten wij op de kwaliteit, de prijs en de functionaliteit. Wilt u een vast toilet of een hangend toilet, waarbij de toiletpot vrij hangt van de vloer, waardoor de vloer zeer goed te reinigen is? Aan u de keuze, wij realiseren het voor u. Al het kitwerk wordt degelijk uitgevoerd en wij verzorgen de betegeling met vloer- en/of wandtegels van uw keuze. Desgewenst verwijderen wij voor u het oude toilet en voeren deze af.

Laat ons uw badkamer aanleggen!

Wilt u ons meteen inzetten? Neem dan nu contact op met Jeff van Eijk Installatie of vraag een vrijblijvende offerte aan. Dit doet u via 06-16762927. Of mail naar info@jeffvaneijk-installatie.nl. Onze installateur is u graag van dienst.

Wij zijn onder andere actief in:

Bent u opzoek naar een loodgieter die u kan helpen met de aanleg of renovatie van de badkamer en toilet? Zoek niet verder! Jeff van Eijk Installatie levert zijn diensten in en rond de regio Wassenaar.