Dakdekker in Katwijk gezocht?

  • 15 jaar ervaring
  • altijd één aanspreekpunt
  • betrouwbaar netwerk van partners
  • 24/7 calimiteiten service

Vakkundige dakbedekking in Katwijk

Zoekt u een dakdekker in Katwijk? Dan is Jeff van Eijk Installatie uw expert. Met ruim 15 jaar ervaring staan wij voor echt vakwerk. Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in dak- en zinkwerk, maar zijn ook een allround installatiebedrijf. Kwaliteit en betrouwbaarheid vinden wij zeer belangrijk.

Wij garanderen u dan ook altijd een optimaal en duurzaam resultaat. Ons dakdekkersbedrijf biedt u één vast aanspreekpunt voor uw opdracht. Meer informatie? Vraag gerust aan onze dakdekker wat hij in Katwijk voor u kan betekenen.

Dakdekker Katwijk

Op zoek naar een goed bedrijf zonder de hoofdprijs te betalen?
Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan!

Werkwijze van onze dakdekker

Als u ons dakdekkersbedrijf in Katwijk inzet, kunt u altijd op vakwerk rekenen. Onze dakdekker is 24/7 bereikbaar voor uw opdracht. Wanneer de schoorsteen of dakkapel niet goed is afgedicht, of de dakgoot of dakbedekking regenwater niet juist afvoeren, moet u snel handelen. Zo kunt u lekkages voorkomen en zal uw woning of interieur geen schade oplopen.

Wij zijn gespecialiseerd in het vervangen en repareren van dakpannen op een hellend dak. Ook bitumen en EPDM op licht hellende of platte daken kunnen wij repareren of vervangen.

Wilt u graag dakleer spijkeren op een tuinhuis of zelfklevende dakbedekking aanleggen? Dan kunnen wij dit ook uitvoeren. Onze dakdekker voert vooraf een dakinspectie uit, waarbij een kapot onderdeel direct vervangen of gerepareerd wordt.

Zinkwerk van kwaliteit

Wist u dat wij ook zinkwerk plaatsen? Is de zinken regenpijp of dakgoot van uw woning in Katwijk verouderd, dan vervangt onze dakdekker deze eenvoudig en snel. Zink is duurzaam en gaat wel jaren mee. U kunt het materiaal eenvoudig recyclen, waardoor het zeer milieuvriendelijk is. De kwaliteit blijft hierbij optimaal.

Garantie van 5 jaar

Op onze dakbedekking krijgt u van ons een garantie van 5 jaar. EPDM en bitumen gaan tientallen jaren mee, wat versterkt wordt door een vakkundige aanleg van de dakbedekking. U kunt dan ook gerust vertrouwen op onze professionele dakdekker. Een nieuw dak is altijd een investering. Door deze investering te doen, kunt u vervelende lekkages voorkomen die veel schade aanrichten. Het inzetten van ons dakdekkersbedrijf in Katwijk is dan ook zeker de investering waard.

Bel nu en zet onze dakdekker in Katwijk in

Bent u van plan dakbedekking in Katwijk te laten leggen of zinkwerk te laten plaatsen? Maak dan nu een afspraak met Jeff van Eijk Installatie of vraag een vrijblijvende offerte aan. U kunt ons bellen via 06-16762927 of mail naar info@jeffvaneijk-installatie.nl.
Ons dakdekkersbedrijf levert kwaliteit voor uw dak in Katwijk.