Dakdekker in Leiden inschakelen?

  • 15 jaar ervaring
  • altijd één aanspreekpunt
  • betrouwbaar netwerk van partners
  • 24/7 calimiteiten service

Topkwaliteit dakbedekking in Leiden

Nu een dakdekker in Leiden inschakelen? Bel Jeff van Eijk Installatie! Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring en hechten veel waarde aan betrouwbaarheid en kwaliteit. Als allround installatiebedrijf zijn wij ook gespecialiseerd in dak- en zinkwerk. Hierbij garanderen wij u altijd een duurzaam en optimaal eindresultaat. Bij ons krijgt u één vast aanspreekpunt. Zo blijft alles voor beide partijen duidelijk. Hoe onze dakdekker in Leiden te werk gaat bij het leggen van uw dakbedekking? Dat vertellen wij u graag.

Dakbedekker leiden

Op zoek naar een goed bedrijf zonder de hoofdprijs te betalen?
Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan!

Diensten van ons dakdekkersbedrijf

Voor uw dakbedekking in Leiden kunt u vakwerk verwachten. Voert uw dakbedekking of dakgoot regenwater niet goed af? Dan is het belangrijk om een dakdekker in te schakelen. Zo voorkomt u vervelende lekkages die schade aan uw woning en aan uw interieur kunnen veroorzaken.

Ook bij slecht afgedichte dakkapellen of schoorstenen kan snel een lekkage ontstaan. Wanneer u ons dakdekkersbedrijf inzet, doen wij eerst een vrijblijvende inspectie. Worden er problemen aangetroffen, dan wordt ter plekke de dakbedekking vervangen of gerepareerd.

Wij zijn gespecialiseerd in het vervangen van dakpannen op een hellend dak. Ook kunnen wij bitumen en EPDM dakbedekking bij platte of licht hellende daken vervangen of repareren. Wilt u dakleer leggen op uw tuinhuisje, zelfklevende dakbedekking of dakleer spijkeren? Bel dan onze dakdekker.

Het beste zinkwerk

Wij plaatsen het beste zinkwerk. Onze dakdekker kan uw zinken regenpijp of dakgoot vakkundig en snel vervangen. Niet alleen is zink een duurzaam product met een jarenlange levensduur, zink is ook milieuvriendelijk en gemakkelijk voor hergebruik te recyclen. Hierbij blijft de kwaliteit optimaal. Zink wordt voor veel doeleinden gebruikt, zoals dakkapellen of dakbedekking. Wilt u ook zinken dakbedekking voor uw woning in Leiden? Maak dan een afspraak met onze dakdekker.

5 jaar garantie

Wij geven een garantie van 5 jaar op uw dakbedekking. EPDM en bitumen gaan jarenlang mee. Dit is zeker het geval wanneer de dakbedekking door een professional is gelegd. U kunt dan ook vertrouwen op de kennis en ervaring van onze dakdekker. Investeert u in uw dak, dan zal dit toekomstige problemen zoals lekkages voorkomen. Zet daarom een professioneel dakdekkersbedrijf in om de dakbedekking vakkundig op uw dak te plaatsen.

Schakel ons dakdekkersbedrijf in Leiden in

Wilt u onze dakdekker in Leiden inzetten? Wilt u dakbedekking laten aanbrengen of zinkwerk plaatsen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of neem contact op met Jeff van Eijk Installatie via 06-16762927. Of mail naar info@jeffvaneijk-installatie.nl.
Wij leggen dan snel nieuwe dakbedekking op uw dak in Leiden.