Nu een dakdekker in Leiderdorp inzetten?

  • 15 jaar ervaring
  • altijd één aanspreekpunt
  • betrouwbaar netwerk van partners
  • 24/7 calimiteiten service

Ons dakdekkersbedrijf is 24/7 bereikbaar vanuit Leiderdorp

Nu een dakdekker in Leiderdorp inzetten? Jeff van Eijk Installatie is 24/7 bereikbaar. Wij hebben ruim 15 jaar ervaring en zijn zeer vakkundig. Niet alleen kunt u ons als allround installatiebedrijf inzetten, wij zijn ook voor uw dak- en zinkwerk in te schakelen.

Wij bieden onze klanten altijd een duurzaam en optimaal resultaat. Ook krijgt u bij ons één vast aanspreekpunt voor uw klus. Zet nu onze dakdekker in Leiderdorp in.

Dakdekker Leiderdorp

Op zoek naar een goed bedrijf zonder de hoofdprijs te betalen?
Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan!

Vervanging of reparatie van dakbedekking

Uw dakbedekking in Leiderdorp kunnen wij voor u vervangen of repareren. Dit doen wij altijd vakkundig. Wanneer regenwater niet goed wordt afgevoerd, kan het zo zijn dat uw dakkapel of schoorsteen niet goed afgedicht is. Het is dan belangrijk om een dakdekker in te zetten. Zo kunt u lekkages of verdere schade voorkomen. U kunt ons dakdekkersbedrijf inzetten voor het repareren of vervangen van dakpannen op een hellend dak.

Wij kunnen ook EPDM en bitumen op licht hellende en platte daken vervangen of repareren. Hierbij wordt vooraf altijd een dakinspectie uitgevoerd door onze dakdekker.

Wilt u dakleer leggen op bijvoorbeeld uw tuinhuisje of zelfklevende dakbedekking laten leggen? Ook dan is ons dakdekkersbedrijf u graag van dienst.

Profiteer van onze garantie

Profiteer ook van onze garantie voor dakbedekking. Deze is maar liefst 5 jaar. U kunt van bitumen en EPDM verwachten dat deze producten tientallen jaren mee zullen gaan. Al helemaal wanneer onze dakdekker uw dakbedekking vakkundig plaatst. Een investering in uw dak zorgt ervoor dat u straks niet onnodig veel geld kwijt bent. U voorkomt zo namelijk lekkages die schade kunnen opleveren aan uw woning. Daarom is het belangrijk om altijd te kiezen voor een professionele dakdekker voor uw klus in Leiderdorp.

Zinkwerk

Ook op uw zinkwerk in Leiderdorp kunnen wij u een garantie van 5 jaar bieden. Is uw zinken regenpijp of dakgoot aan vervanging toe, dan kan onze dakdekker vakkundig uw nieuwe zinkwerk plaatsen. Zink is een duurzaam product en gaat dan ook jarenlang mee. Hierdoor wordt het materiaal veel gekozen.

Kies voor onze dakdekker in Leiderdorp

Zet u ook ons dakdekkersbedrijf in Leiderdorp in? Wilt u professioneel zinkwerk laten plaatsen? Vraag dan nu een offerte aan of maak een afspraak via: 06-16762927. Of mail naar: info@jeffvaneijk-installatie.nl.
Wij plaatsen de beste dakbedekking bij u in Leiderdorp.