Dakdekkersbedrijf in Leidschendam nodig?

  • 15 jaar ervaring
  • altijd één aanspreekpunt
  • betrouwbaar netwerk van partners
  • 24/7 calimiteiten service

Allround dakdekker in Leidschendam

Een dakdekkersbedrijf in Leidschendam nodig? Jeff van Eijk Installatie is u graag van dienst. Wij zijn een allround installatiebedrijf en hebben een specialisatie in dak- en zinkwerk. Vakwerk is u gegarandeerd, want wij hebben meer dan 15 jaar ervaring. Ook kunt u rekenen op een duurzaam en optimaal eindresultaat.

Wij vinden betrouwbaarheid en de beste kwaliteit erg belangrijk. Bij ons krijgt u één vast aanspreekpunt voor uw opdracht. Neem nu contact op om onze dakdekker in Leidschendam in te zetten.

Dakdekkersbedrijf in Leidschendam

Op zoek naar een goed bedrijf zonder de hoofdprijs te betalen?
Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan!

Dakbedekking vervangen of repareren

Wij kunnen uw dakbedekking in Leidschendam vervangen of repareren. Dit doen wij altijd zeer vakkundig. U kunt ons 24/7 bereiken voor uw klus. Het kan zijn dat de dakkapel of schoorsteen niet helemaal afgedicht is, waardoor regenwater niet juist wordt afgevoerd. Dit kan ook bij uw dakgoot of dakbedekking zo zijn.

Voorkom lekkages en lekkageschade aan uw woning en zet snel een dakdekker in. Wij kunnen dakpannen op een hellend dak repareren of vervangen. Ook vervangen en repareren wij bitumen en EPDM op licht hellende en platte daken. Voordat wij van start gaan, voeren we eerst een dakinspectie uit. Zo kunnen we een gebrek aan het dak snel ontdekken.

Wilt u dakleer laten aanbrengen op uw tuinhuis of zelfklevende dakbedekking aanleggen? Ook dat kan onze dakdekker voor u doen.

Milieuvriendelijk zinkwerk

Wanneer uw huidige zinkwerk aan vervanging toe is, kan onze dakdekker dit snel vernieuwen. Zink is niet alleen milieuvriendelijk en gemakkelijk te recyclen. Het is ook een zeer duurzaam product. Zink gaat jaren mee en blijft lang een uitstekende kwaliteit behouden. Het materiaal wordt veel gekozen door de vele toepassingsmogelijkheden die het te bieden heeft.

Altijd garantie

U krijgt bij ons altijd een garantie van 5 jaar op uw dakbedekking. U kunt namelijk rekenen op een vakkundige aanbreng door onze dakdekker. Bitumen en EPDM dakbedekking gaan tot wel tientallen jaren mee. Het is het zeker waard om in een nieuw dak te investeren. U voorkomt hiermee lekkages die grote schade kunnen geven aan uw woning en interieur. Wanneer u ons dakdekkersbedrijf in Leidschendam inschakelt, weet u zeker dat uw dak nog jarenlang mee zal gaan.

Zet onze dakdekker in Leidschendam in

Kiest u ook voor kwalitatief de beste dakbedekking in Leidschendam? Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan of maak nu een afspraak met onze dakdekker. U kunt ons bereiken via: 06-16762927. Of mail naar: info@jeffvaneijk-installatie.nl.
Ons dakdekkersbedrijf plaatst in Leidschendam snel uw nieuwe dakbedekking.