Ervaren dakdekkersbedrijf in Voorburg?

  • 15 jaar ervaring
  • altijd één aanspreekpunt
  • betrouwbaar netwerk van partners
  • 24/7 calimiteiten service

Topkwaliteit dakbedekking in Voorburg

Ervaren dakdekkersbedrijf in Voorburg gezocht? Zet Jeff van Eijk Installatie in! Met ruim 15 jaar ervaring, kunt u rekenen op echt vakwerk. Betrouwbaarheid en kwaliteit staan bij ons bovenaan.

Niet alleen zijn wij een allround installatiebedrijf. Wij zijn ook gespecialiseerd in dak- en zinkwerk. Een duurzaam en optimaal resultaat is u hierbij altijd gegarandeerd. Met één vast aanspreekpunt voor uw opdracht, blijft alles duidelijk voor beide partijen. Wij vertellen u graag hoe wij te werk gaan bij het aanbrengen van uw dakbedekking in Voorburg.

Dakdekkersbedrijf Voorburg

Op zoek naar een goed bedrijf zonder de hoofdprijs te betalen?
Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan!

Werkwijze van onze dakdekker

Wanneer onze dakdekker bij u in Voorburg aan de slag gaat, gaat hij altijd vakkundig te werk. Een dakdekkersbedrijf inschakelen is belangrijk wanneer uw dakbedekking of dakgoot regenwater niet goed afvoert.

Dit geldt ook voor een slechte afgedichte dakkapel of schoorsteen. U kunt daarmee ernstige lekkages voorkomen die schade kunnen veroorzaken aan uw woning en interieur. Wij kunnen dakpannen op een hellend dak vervangen en zijn ook gespecialiseerd in het vervangen en repareren van bitumen of EPDM-dakbedekking bij platte of licht hellende daken. Wilt u zelfklevende dakbedekking laten leggen of dakleer laten aanbrengen op bijvoorbeeld uw tuinhuis?

Schakel dan ons dakdekkersbedrijf in. Onze dakdekker voert eerst een vrijblijvende dakinspectie uit. Wanneer nodig vervangen of repareren wij meteen uw dakbedekking.

Duurzaam zinkwerk

Wij kunnen ook duurzaam zinkwerk plaatsen. Is uw zinken regenpijp of dakgoot verouderd? Dan kan onze dakdekker ze snel vervangen. Zink staat bekend als duurzaam materiaal wat jarenlang meegaat. Ook is het een milieuvriendelijk en eenvoudig recyclebaar product. Bij het recyclen blijft zink ook nog eens in een uitstekende staat. Zink wordt veel voor dakbedekking of dakkapellen gebruikt en kent veel toepassingsmogelijkheden.

Altijd garantie

Bij ons dakdekkersbedrijf krijgt u altijd garantie van 5 jaar. Van EPDM en bitumen dakbedekking is bekend dat deze een jarenlange levensduur hebben. Om dit te garanderen, is het belangrijk om de dakbedekking vakkundig te leggen. Op het vakmanschap van onze dakdekker kunt u dan ook zeker vertrouwen. Wanneer u deze investering in uw dak doet, zorgt u ervoor dat er in de toekomst niet snel lekkages ontstaan. Het is dan ook altijd belangrijk om een professioneel dakdekkersbedrijf in te schakelen.

Maak een afspraak voor uw dakbedekking in Voorburg

Meteen ons dakdekkersbedrijf in Voorburg inschakelen? Wilt u dakbedekking van EPDM of bitumen aan laten brengen? Bel dan voor een vrijblijvende offerte of afspraak naar Jeff van Eijk Installatie. Dit doet u via 06-16762927. Of mail naar info@jeffvaneijk-installatie.nl.
Onze dakdekker is dan snel in Voorburg voor de plaatsing van uw dakbedekking.