Dakbedekking in Voorschoten plaatsen?

  • 15 jaar ervaring
  • altijd één aanspreekpunt
  • betrouwbaar netwerk van partners
  • 24/7 calimiteiten service

Vakkundige dakdekker in Voorschoten

Dakbedekking in Voorschoten plaatsen door een professional? Zet Jeff van Eijk Installatie in. Wij zijn een allround installatiebedrijf en ook inzetbaar voor uw dak- en zinkwerk. Ons dakdekkersbedrijf heeft ruim 15 jaar ervaring en levert vakwerk. Een duurzaam en optimaal eindresultaat is altijd onze missie. Wij zijn 24/7 inzetbaar en geven u één vast aanspreekpunt voor uw klus. Bent u benieuwd wat onze dakdekker voor u in Voorschoten kan doen? Neem dan contact op.

Dakbedekking Voorschoten

Op zoek naar een goed bedrijf zonder de hoofdprijs te betalen?
Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan!

Dakbedekking van hoogwaardige kwaliteit

Wij bieden u in Voorschoten dakbedekking van hoogwaardige kwaliteit. Wij zijn 24/7 bereikbaar voor het vervangen of repareren van uw dakbedekking. Soms is een schoorsteen of dakkapel slecht afgedicht. Dit zorgt ervoor dat regenwater niet goed wordt afgevoerd. Dit kan ook zo zijn bij een slecht afgedichte dakbedekking of dakgoot. Om lekkages te voorkomen die nog meer schade aan uw woning veroorzaken, kunt u het beste meteen een dakdekker inzetten.

Wij zijn gespecialiseerd in het repareren van dakpannen op een hellend dak. Ook kunnen wij bitumen en EPDM op licht hellende en platte daken vervangen of repareren. Om snel gebreken aan uw dak te ontdekken, zal de dakdekker altijd eerst een dakinspectie uitvoeren.

Kiest u liever voor zelfklevende dakbedekking of wilt u dakleer laten aanbrengen op een tuinhuisje? Dan doet ons dakdekkersbedrijf dit graag voor u.

Garantie op uw dakwerk

Op uw dakbedekking kunt u altijd 5 jaar garantie verwachten. Onze vakman gaat bij het plaatsen hiervan altijd professioneel te werk. EPDM en bitumen dakbedekking staan er om bekend dat ze jarenlang meegaan. In een nieuw dak investeren is het altijd waard. U kunt hiermee ernstige lekkages voorkomen die zorgen voor schade aan uw woning en interieur. Kies er daarom ook voor om een dakdekker in te zetten. Zo bent u straks niet onnodig veel geld kwijt.

Zinkwerk

Voor zinkwerk geven wij ook een garantie van 5 jaar. Wij kunnen uw zinken dakbedekking, regenpijp of dakgoot in Voorschoten vakkundig vervangen. Zink staat bekend als een duurzaam en milieuvriendelijk product. Zelfs na het recyclen blijft de kwaliteit van zink nog erg goed. Zink gaat jarenlang mee en kent veel toepassingsmogelijkheden.

Zet ons dakdekkersbedrijf in Voorschoten in

Kiest u voor dakbedekking in Voorschoten van de beste kwaliteit? Wilt u zinkwerk laten plaatsen? Maak dan snel een afspraak met onze dakdekker of vraag een vrijblijvende offerte aan via: 06-16762927. Of mail naar: info@jeffvaneijk-installatie.nl.
Onze dakdekker komt uw klus in Voorschoten snel uitvoeren.