Dakbedekking in Wassenaar leggen?

  • 15 jaar ervaring
  • altijd één aanspreekpunt
  • betrouwbaar netwerk van partners
  • 24/7 calimiteiten service

Ervaren dakdekkersbedrijf in Wassenaar

Dakbedekking leggen in Wassenaar? Jeff van Eijk Installatie heeft ruim 15 jaar ervaring. Kwaliteit en betrouwbaarheid staan bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn een allround installatiebedrijf en zijn ook gespecialiseerd in dak- en zinkwerk. Bij ons heeft u altijd één vast aanspreekpunt. Ook garanderen wij u een optimaal en duurzaam resultaat.
Wij vertellen u graag wat onze dakdekker in Wassenaar voor u kan betekenen.

Dakbedekking Wassenaar

Op zoek naar een goed bedrijf zonder de hoofdprijs te betalen?
Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan!

Vakwerk door onze dakdekker

Uw dakbedekking in Wassenaar wordt vakkundig gelegd door onze vakman. Wanneer u te maken heeft met dakbedekking of een dakgoot die het regenwater niet goed afvoert, is het noodzakelijk om onze dakdekker in te zetten. Er kunnen anders al snel lekkages ontstaan, wat verdere schade aan uw woning kan veroorzaken. Dit geldt ook voor slecht afgedichte schoorstenen of dakkapellen.

Schakelt u ons in, dan voert ons dakdekkersbedrijf een vrijblijvende inspectie uit. Treffen wij hierbij problemen aan, dan kunnen wij ter plekke de dakbedekking vervangen of repareren. Wij zijn gespecialiseerd in het vervangen van dakpannen op hellende daken.

Ook zijn wij inzetbaar voor het repareren of vervangen van bitumen dakbedekking en EPDM dakbedekking bij platte of licht hellende daken. Wilt u dakleer aanbrengen op een tuinhuisje, dakleer spijkeren of zelfklevende dakbedekking? Zet dan onze expert in.

Uitstekend zinkwerk

Wij kunnen uitstekend zinkwerk aanbrengen. Ook kan onze dakdekker uw zinken dakgoot of regenpijp vakkundig vervangen. Zink staat bekend als duurzaam materiaal dat jarenlang meegaat. Het is een milieuvriendelijk product, omdat het eenvoudig te recyclen is voor hergebruik. De kwaliteit blijft altijd uitstekend. Zink heeft veel toepassingsmogelijkheden. Wat dacht u van een zinken dakbedekking? Of een met zink beklede dakkapel?

Garantie op uw dakbedekking

Op onze dakbedekking krijgt u een garantie van maar liefst 5 jaar. U kunt dan ook vertrouwen op het vakmanschap van onze dakdekker. Door deze investering te doen, voorkomt u problemen zoals lekkages. Voorkomen is namelijk beter dan genezen. Het beste kunt u dan ook ons dakdekkersbedrijf inzetten om uw dakbedekking in Wassenaar vakkundig te laten aanbrengen.

Zet onze dakdekker in Wassenaar in

Wilt u ons dakdekkersbedrijf meteen in Wassenaar inzetten? Neem dan nu contact op met Jeff van Eijk Installatie of vraag een vrijblijvende offerte aan. Dit doet u via 06-16762927. Of mail naar info@jeffvaneijk-installatie.nl.
Onze dakdekker is u in Wassenaar graag van dienst.