Zoekt u een installateur in Den Haag?

  • 15 jaar ervaring
  • altijd één aanspreekpunt
  • betrouwbaar netwerk van partners
  • 24/7 calimiteiten service

Installatiebedrijf voor uw klus in Den Haag

Zoekt u een installateur in Den Haag? Neem dan nu contact op met Jeff van Eijk Installatie.

Wij hebben ruim 15 jaar ervaring en staan voor duurzaamheid en kwaliteit. Ons allround installatiebedrijf kunt u voor diverse opdrachten inschakelen. Denk aan een renovatie van uw badkamer of toilet, uw dak- en zinkwerk of het installeren van uw cv-ketel en radiatoren. Ook uw loodgietersklus is bij ons in vakkundige handen.

Wij kunnen uw riolering ontstoppen en de binnen- en buitenkranen aanleggen. Meer weten? Bel onze installateur vanuit Den Haag.

Installateur Den Haag

Op zoek naar een goed bedrijf zonder de hoofdprijs te betalen?
Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan!

Vernieuwing van toilet en badkamer

Onze installateur heeft in Den Haag al diverse toiletten en badkamers mogen vernieuwen. Wanneer u ons ook inzet, bespreken wij eerst uw wensen. We brengen advies uit over het materiaalgebruik en letten hierbij goed op de prijs, functionaliteit en kwaliteit. Bent u akkoord, dan gaan wij uw toilet of badkamer vakkundig renoveren of geheel vernieuwen. Hierbij kunt u altijd op de kennis en kunde van onze installateur vertrouwen. Wat u kunt verwachten is een duurzaam en optimaal eindresultaat.

Vloerverwarming en cv-installatie

Onze installateur kan in Den Haag ook uw cv-installatie uitvoeren en vloerverwarming leggen. Hierbij vervangen wij uw oude cv-ketel door een energiezuinige ketel. Dit zorgt ervoor dat u geld bespaart in de toekomst. Ook kunnen wij (design) radiatoren installeren die wij helemaal op de ketel zullen afstemmen. Wilt u graag vloerverwarming laten plaatsen? Dan leggen wij uw vloerverwarming vakkundig aan. U kunt hierbij altijd rekenen op een prachtig resultaat.

Dak- en zinkwerkzaamheden

Dak- en zinkwerkzaamheden in Den Haag nodig? Laat dit over aan ons installatiebedrijf.

Wij leggen uw nieuwe dakbedekking graag, waarbij u uit onder andere bitumen, EPDM en zelfklevende dakbedekking kunt kiezen. Beide staan bekend als duurzame producten. Wilt u dakleer laten spijkeren op bijvoorbeeld uw tuinhuis? Dan doen wij dat graag voor u.

Ook zink behoort tot onze specialiteiten. Wij kunnen u van zinken dakbedekking voorzien en uw regenpijp of dakgoot van zink vervangen. Zo gaat uw dak straks nog jaren mee. En wist u dat u bij ons maar liefst 5 jaar garantie krijgt op uw dak- en zinkwerk?

Zet nu onze installateur in Den Haag in

Ook ons installatiebedrijf in Den Haag inzetten? Staat er een badkamerrenovatie op de planning? Wilt u vloerverwarming leggen of zinkwerk laten plaatsen? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte aan of maak een afspraak via: 06-16762927. Of mail naar: info@jeffvaneijk-installatie.nl.
Ons installatiebedrijf is u in Den Haag dan snel van dienst.