Installateur Katwijk inschakelen

  • 15 jaar ervaring
  • altijd één aanspreekpunt
  • betrouwbaar netwerk van partners
  • 24/7 calimiteiten service

Flexibele installateur in Katwijk

Zoekt u een installatiebedrijf in Katwijk? Dan is Jeff van Eijk Installatie u graag van dienst. Wij zijn 24/7 inzetbaar en daarmee zeer flexibel.

Met ruim 15 jaar ervaring kunnen wij diverse allround werkzaamheden uitvoeren. Hierbij staan duurzaamheid en kwaliteit altijd voorop. Onze installateur kan uw dak- en zinkwerk uitvoeren, uw cv-ketel en radiatoren installeren en uw badkamer of toilet vernieuwen.

Ook loodgieterswerkzaamheden vallen onder onze specialisaties. Wij leggen rioleringen aan en kunnen ook de binnen- en buitenkranen plaatsen. Wij vertellen graag wat ons installatiebedrijf in Katwijk voor u kan betekenen.

Installatiebedrijf Katwijk

Op zoek naar een goed bedrijf zonder de hoofdprijs te betalen?
Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan!

Badkamer en toilet renoveren

Onze installateur heeft in Katwijk al veel toiletten en badkamers vernieuwd. Zet u ons ook in, dan bespreken wij eerst uw wensen. Wij geven u advies over de materialen en letten op de kwaliteit, prijs en functionaliteit hiervan. Na uw goedkeuring, starten wij met de vakkundige renovatie of vernieuwing van uw badkamer of toilet. Onze installateur garandeert u hierbij altijd vakwerk. Uiteindelijk heeft u een prachtige badkamer of toiletruimte die nog jaren mee gaat.

Dak- en zinkwerkzaamheden

U wilt dak- en zinkwerk laten plaatsen in Katwijk? Ook dit is een klus voor ons installatiebedrijf. Uw nieuwe dakbedekking kunnen wij vakkundig plaatsen. Kiest u voor het duurzame EPDM of bitumen of wilt u liever zelfklevende dakbedekking? Wij kunnen dakleer op uw tuinhuis spijkeren en ook uw zinkwerk uitvoeren. Denk aan het vervangen van uw zinken dakgoot of regenpijp. Uw dak gaat daardoor nog jaren mee. Bij ons profiteert u ook van een garantie van maar liefst 5 jaar op uw dak- en zinkwerk.

Vloerverwarming en cv

Een cv-installatie uitvoeren en vloerverwarming leggen is iets wat wij dagelijks doen. Wij zullen bij de installatie van uw cv-ketel de oude ketel door een energiezuinig model vervangen. Niet alleen bespaart u zo geld, u doet ook iets goeds voor het milieu.

Ook kunnen wij de installatie van (design) radiatoren uitvoeren die wij geheel afstemmen op uw ketel. Wilt u vloerverwarming laten leggen? Wanneer onze installateur uw vloer vakkundig legt, zit u er straks warm bij in Katwijk.

Schakel ons installatiebedrijf in Katwijk in

Kiest u ook voor onze installateur in Katwijk? Neem dan nu contact op voor uw dak- en zinkwerk, badkamerrenovatie of cv-installatie. U kunt ons 24/7 bereiken middels:
06-16762927. Of mail naar: info@jeffvaneijk-installatie.nl. Ons installatiebedrijf garandeert u in Katwijk een topresultaat.