Installatiebedrijf in Leiden gezocht?

  • 15 jaar ervaring
  • altijd één aanspreekpunt
  • betrouwbaar netwerk van partners
  • 24/7 calimiteiten service

Vakkundige installateur in Leiden

Installatiebedrijf in Leiden gezocht? Jeff van Eijk Installatie staat 24/7 voor u klaar. Wij voeren allround werkzaamheden uit en hebben meer dan 15 jaar ervaring. U kunt ons inschakelen voor de inrichting en renovatie van uw badkamer of toilet, dak- en zinkwerk of de installatie van uw cv-ketel en radiatoren.

Wist u dat wij ook loodgieterswerkzaamheden uitvoeren? Onze installateur kan uw riolering ontstoppen en binnen- en buitenkranen voor u aanleggen. Kiest u in Leiden ook voor ons installatiebedrijf?

Installatiebedrijf Leiden

Op zoek naar een goed bedrijf zonder de hoofdprijs te betalen?
Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan!

Dak- en zinkwerk

Onze installateur kan in Leiden uw dak- en zinkwerk uitvoeren. Wilt u nieuwe dakbedekking laten leggen? Dan kunt u onder andere kiezen uit bitumen, EPDM of zelfklevende dakbedekking. Ook kunnen wij dakleer aanbrengen. Heeft u momenteel met een lekkage te maken? Dan sporen wij deze snel op en verhelpen we de schade. Zinkwerk is een van onze specialisaties. Wij kunnen uw regenpijp of dakgoot van zink helemaal vervangen of u voorzien van zinken dakbedekking. En wist u al dat u een garantie van 5 jaar krijgt op ons dak- en zinkwerk?a

Badkamer en toilet vernieuwen

Uw badkamer of toilet vernieuwen doet ons installatiebedrijf graag voor u. Allereerst zullen wij uw wensen doornemen en brengen wij een advies uit over het materiaalgebruik. Kwaliteit, functionaliteit en een goede prijs zijn zaken waar wij rekening mee houden. Hierna gaan wij van start met het uitvoeren van uw opdracht, wat wij altijd zeer vakkundig doen. Een optimaal en duurzaam eindresultaat is wat u kunt verwachten. U geniet straks nog jarenlang van een prachtige badkamer of toiletruimte in uw woning in Leiden.

Cv en vloerverwarming

Ook uw cv-ketel installeren is een aangewezen klus voor ons installatiebedrijf. Uw oude cv-ketel wordt hierbij vervangen door een energiezuinige ketel. U bespaart hiermee geld en het is ook beter voor het milieu. Onze installateur brengt graag een passend advies uit.

Wij kunnen ook uw radiatoren installeren, waarbij u kunt kiezen uit een groot aanbod (design) radiatoren. Hierbij stemmen wij het volume van de radiatoren helemaal op de ketel af. Ook uw vloerverwarming kunnen wij vakkundig aanleggen, waardoor u er straks warm bijzit in uw woning in Leiden.

Kies ook voor onze installateur in Leiden

Kiest u net als veel anderen ook voor ons installatiebedrijf in Leiden? Wilt u vakkundig dak- en zinkwerk, vloerverwarming of een badkamerrenovatie? Vraag nu naar een vrijblijvende offerte of maak een afspraak via: 06-16762927. Of mail naar: info@jeffvaneijk-installatie.nl. Ons installatiebedrijf is in Leiden snel ter plaatse voor een vakkundige installatie.