Vakkundig installatiebedrijf in Leidschendam?

  • 15 jaar ervaring
  • altijd één aanspreekpunt
  • betrouwbaar netwerk van partners
  • 24/7 calimiteiten service

Ervaren installateur in Leidschendam inzetten

Zoekt u een ervaren installatiebedrijf in Leidschendam? Dat is Jeff van Eijk Installatie. Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring en zijn echte professionals. U kunt ons 24/7 flexibel inschakelen voor uw klus. Wij verrichten allround werkzaamheden, waarbij kwaliteit en duurzaamheid bovenaan staan. U kunt onze installateur inzetten voor het installeren van uw cv-ketel en radiatoren, uw dak en zinkwerk en een badkamerrenovatie.

Ook zijn wij inzetbaar voor loodgieterswerkzaamheden, zoals het leggen van rioleringen en het plaatsen van binnen- en buitenkranen. Neem contact op vanuit Leidschendam met onze installateur.

Installatiebedrijf Leidschendam

Op zoek naar een goed bedrijf zonder de hoofdprijs te betalen?
Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan!

Vernieuwing van badkamer en toilet

Uw badkamer en toilet kan onze installateur in Leidschendam geheel vernieuwen. In een eerste gesprek worden uw wensen besproken. U krijgt advies over de materialen, waarbij wij letten op de functionaliteit, prijs en kwaliteit.

Bent u akkoord met ons voorstel, dan beginnen wij met het renoveren of vernieuwen van uw toilet of badkamer. Hierbij kunt u altijd kwaliteit verwachten van ons installatiebedrijf. Wij garanderen u een optimaal resultaat en een badkamer die nog jaren mee zal gaan.

Dak- en zinkwerk

Wilt u dak- en zinkwerk aanleggen? Ook dit kan ons installatiebedrijf in Leidschendam voor u uitvoeren. Wij kunnen nieuwe dakbedekking plaatsen van onder andere bitumen of EPDM, maar ook kiezen voor zelfklevende dakbedekking. Wilt u dakleer laten aanbrengen? Dan doen wij dat graag voor u. Bovendien zijn wij gespecialiseerd in zinkwerk.

Onze installateur kan uw zinken dakgoot of regenpijp renoveren, waardoor u lekkages voorkomt. Het goede nieuws is dat wij u een garantie van maar liefst 5 jaar kunnen geven op uw dak- en zinkwerk.

Vloerverwarming en cv

Wij zijn ook gespecialiseerd in vloerverwarming en cv-installatie. Bij de installatie van uw cv- ketel wordt uw oude ketel vervangen door een energiezuinig model. Goed voor het milieu en goed voor uw portemonnee. Ook (design) radiatoren plaatsen wij en stemmen we helemaal op de ketel af. Heeft u een voorkeur voor vloerverwarming? Dan zorgt onze installateur ervoor dat de koude vloer in uw woning in Leidschendam snel verleden tijd is.

Bel en zet onze installateur in Leidschendam in

Wilt u onze installateur in Leidschendam voor een badkamerrenovatie, cv-installatie of dak- en zinkwerk inschakelen? Wilt u andere werkzaamheden verrichten? Maak vandaag nog een afspraak of vraag een vrijblijvende offerte aan. U bereikt ons 24/7 via:
06-16762927. Of mail naar: info@jeffvaneijk-installatie.nl.
Ons installatiebedrijf garandeert in Leidschendam topkwaliteit.