Professionele installateur in Voorburg nodig?

  • 15 jaar ervaring
  • altijd één aanspreekpunt
  • betrouwbaar netwerk van partners
  • 24/7 calimiteiten service

Onze installateur levert in Voorburg vakwerk

Een professionele installateur in Voorburg nodig? Dan is Jeff van Eijk Installatie het ervaren installatiebedrijf voor uw klus. Wij zijn ruim 15 jaar actief en voeren allround werkzaamheden uit. Zet ons in voor uw dak- en zinkwerk, het renoveren van uw badkamer of toilet of de installatie van uw radiatoren en cv-ketel.

Ook loodgietersklussen kunnen wij helemaal voor u uitvoeren. Zo is onze installateur inzetbaar voor het aanleggen van de binnen- en het ontstoppen van de riolering. Wij vertellen graag meer over de diensten van ons installatiebedrijf in Voorburg.

Installateur Voorburg

Op zoek naar een goed bedrijf zonder de hoofdprijs te betalen?
Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan!

Dak- en zinkwerk

Uw dak- en zinkwerk is bij onze installateur in de juiste handen. Wilt u nieuwe dakbedekking in Voorburg laten leggen? Dan heeft u de keuze uit zelfklevende dakbedekking, EPDM of bitumen. Deze materialen gaan jarenlang mee. Ook kan onze dakdekker dakleer spijkeren. Heeft u een lekkage? Dan zullen wij de schade vakkundig en snel verhelpen.

Ook zink is een van onze specialisaties. Uw dakgoot of regenpijp van zink kunnen wij helemaal vervangen, zodat uw dak nog jaren meegaat. Op al ons dak- en zinkwerk kunt u rekenen op een garantie van wel 5 jaar.

Toilet en badkamer

Ons installatiebedrijf vernieuwt uw toilet en badkamer in Voorburg eenvoudig en snel. Voorafgaand bespreken wij uw wensen en geven wij u advies over de materiaalkeuze. Hierbij wordt gelet op een goede prijs, kwaliteit en functionaliteit. Vervolgens zullen wij uw badkamer of toilet van een renovatie voorzien of deze compleet vernieuwen.

U kunt altijd vertrouwen op de vakkundigheid van onze installateur. Uiteindelijk krijgt u altijd een optimaal en duurzaam eindresultaat.

Cv-ketel en vloerverwarming

Laat het installeren van uw cv-ketel en de aanleg van uw vloerverwarming over aan onze vakkundige installateur. Uw verouderde cv-ketel zullen wij vervangen door een energiezuinig exemplaar, zodat u in de toekomst minder geld kwijt bent. Dit is ook beter voor het milieu.

Wij zijn ook gespecialiseerd in het installeren van diverse (design) radiatoren. Het volume hiervan wordt precies op uw ketel afgestemd. Wilt u vloerverwarming laten leggen? Dan zullen wij deze vakkundig plaatsen in uw woning in Voorburg.

Schakel een installateur in Voorburg in

Bent u van plan ons installatiebedrijf in Voorburg in te zetten? Wilt u een badkamerrenovatie, vloerverwarming of dak- en zinkwerk? Dan raden wij aan meteen een vrijblijvende offerte aan te vragen of een afspraak te maken via: 06-16762927. Of mail naar: info@jeffvaneijk-installatie.nl.
Ons installatiebedrijf is snel ter plaatse in Voorburg voor uw opdracht.