Installateur Wassenaar

  • 15 jaar ervaring
  • altijd één aanspreekpunt
  • betrouwbaar netwerk van partners
  • 24/7 calimiteiten service

Allround installatiebedrijf in Wassenaar

Wilt u snel een installateur in Wassenaar inschakelen? Bel dan naar Jeff van Eijk Installatie. Wij zijn een allround installatiebedrijf met ruim 15 jaar ervaring.

U kunt ons inzetten voor dak- en zinkwerk, de inrichting en renovatie van uw badkamer of toilet, maar ook voor het installeren van de cv-ketel en het plaatsen van radiatoren. Wist u dat wij ook loodgieterswerkzaamheden uitvoeren? Denk aan het ontstoppen van uw riolering en het aanleggen van binnen- en buitenkranen.

U kunt onze installateur vanuit Wassenaar 24/7 bereiken.

Installateur Wassenaar

Op zoek naar een goed bedrijf zonder de hoofdprijs te betalen?
Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan!

Dak- en zinkwerk

Als installatiebedrijf kunnen wij in Wassenaar uw dak- en zinkwerk professioneel plaatsen. Zo kunnen wij uw dak van nieuwe dakbedekking voorzien. Denk aan het sterke EPDM of bitumen. Ook kunnen wij lekkages opsporen en de schade verhelpen en zinkwerk plaatsen.

Uw zinken dakgoot of regenpijp kunnen wij vakkundig vervangen. Zet u ons installatiebedrijf in voor uw dak en zinkwerk, dan profiteert u van ruim 5 jaar garantie op onze werkzaamheden.

Badkamer en toilet

Uw badkamer of toilet renoveren of vernieuwen? Onze installateur staat voor u klaar. We bespreken uw wensen en geven u advies over de beste materialen. Hierbij letten wij sterk op kwaliteit, functionaliteit en een eerlijke prijs. Vervolgens worden de werkzaamheden vakkundig uitgevoerd.

Wij garanderen altijd een duurzaam en optimaal eindresultaat, waardoor u nog lang van uw nieuwe badkamer of toilet zult genieten.

Cv-ketel installeren

Onze installateur kan in Wassenaar ook uw cv-ketel installeren. We kunnen uw oude cv-ketel vervangen door een energiezuinig exemplaar. Hierdoor bespaart u geld in uw portemonnee en kiest u voor een milieuvriendelijke toekomst. Wij geven u graag een passend advies. Ook radiatoren installeren behoort tot onze specialisaties, waarbij wij de keuze uit diverse (design) radiatoren bieden.

Ons installatiebedrijf zorgt ervoor dat het volume van uw radiatoren helemaal op de ketel is afgestemd. Wilt u vloerverwarming laten installeren? Wij kunnen deze vakkundig aanleggen, zodat u straks geniet van een aangename warmte in uw woning in Wassenaar.

Zet ons installatiebedrijf in Wassenaar in

Wilt u meteen ons installatiebedrijf in Wassenaar inzetten, omdat u dak- en zinkwerk wilt laten plaatsen, uw badkamer wilt verbouwen of een cv-ketel wilt laten installeren? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan of maak een afspraak met onze installateur. Dit doet u eenvoudig via: 06-16762927. Of mail naar: info@jeffvaneijk-installatie.nl.
Ons installatiebedrijf biedt u in Wassenaar totaalservice aan.