Flexibele loodgieter in Den Haag gezocht?

  • 15 jaar ervaring
  • altijd één aanspreekpunt
  • betrouwbaar netwerk van partners
  • 24/7 calimiteiten service

Een flexibele loodgieter in Den Haag gezocht?

Jeff van Eijk Installatie is 24/7 te bereiken vanuit Den Haag.
Ons loodgietersbedrijf heeft meer dan 15 jaar ervaring en gaat professioneel te werk.

Wilt u uw verouderde badkamer vervangen of een nieuw toilet laten installeren? Dan zorgen wij altijd voor een kwalitatief en duurzaam resultaat. Wij hebben korte lijnen en bieden één vast aanspreekpunt voor uw klus.

Bent u benieuwd wat onze loodgieter in Den Haag voor u kan doen? Wij geven u graag meer informatie.

Loodgieter Den Haag

Op zoek naar een goed bedrijf zonder de hoofdprijs te betalen?
Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan!

Badkamer vernieuwen

Uw badkamer in Den Haag kan onze loodgieter helemaal vernieuwen. Wij staan bekend om de eigentijdse badkamers die wij installeren. Of u nu een renovatie of nieuwe badkamer wilt, wij staan voor u klaar. We nemen eerst uw wensen, de mogelijkheden en uw budget door.

Wij geven u hierbij graag een passend advies. Met een prachtige badkamer komt u heerlijk tot rust en bent u even weg uit de dagelijkse sleur. Wilt u lekker genieten in een ligbad of een moderne douche laten installeren? Wij realiseren uw wensen graag

Op maat

Onze badkamers maken wij altijd op maat, omdat iedereen persoonlijke wensen en ideeën heeft. Onze loodgieter denkt graag met u mee en ziet snel creatieve mogelijkheden voor de ruimte. Wij zijn inzetbaar voor het plaatsen van sanitair, leidingen leggen of verleggen, betegeling plaatsen en het leggen van de rioolaansluiting. Ons loodgietersbedrijf biedt totaalservice, waarbij alleen de beste materialen worden gebruikt.

Toilet

Wilt u een nieuw toilet of wilt u uw verouderde toilet renoveren? Ook dan is onze loodgieter u graag van dienst Wij geven u graag een passend advies over het materiaalgebruik, waarbij wij letten op functionaliteit, prijs en kwaliteit. Zo kunt u kiezen voor een vast- of hangend toilet. Ons loodgietersbedrijf kan het kitwerk verzorgen, uw oude toilet verwijderen en afvoeren en de tegels en wandtegels leggen. Kies u net als veel anderen in Den Haag ook voor ons loodgietersbedrijf?

Bel voor uw loodgieter in Den Haag

Wilt u ons loodgietersbedrijf snel in Den Haag inschakelen voor een badkamerrenovatie of het vervangen van uw toilet? Dan kunt u ons 24/7 bereiken. Dit doet u via: 06-16762927. Of mail naar: info@jeffvaneijk-installatie.nl.
Onze loodgieter biedt u in Den Haag een prachtig eindresultaat!