Nu een loodgieter in Katwijk inzetten?

  • 15 jaar ervaring
  • altijd één aanspreekpunt
  • betrouwbaar netwerk van partners
  • 24/7 calimiteiten service

24/7 bereikbaar loodgietersbedrijf in Katwijk

Nu een loodgieter in Katwijk inzetten? Jeff van Eijk Installatie is 24/7 bereikbaar voor het vernieuwen van uw badkamer of toilet. Met onze meer dan 15 jaar ervaring kunnen wij u de beste kwaliteit garanderen. Een duurzaam en optimaal eindresultaat is waar wij voor staan.

U profiteert van korte lijnen en daarmee één vast aanspreekpunt voor uw opdracht. Kiest u net als veel anderen ook voor ons loodgietersbedrijf in Katwijk? Neem dan nu contact op.

Loodgieter Katwijk

Op zoek naar een goed bedrijf zonder de hoofdprijs te betalen?
Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan!

Eigentijdse badkamers

Wij bieden u in Katwijk eigentijdse badkamers aan. Zo kunt u kiezen voor een renovatie of een complete vernieuwing van de badkamer. Allereerst bespreken wij uw wensen, de opties en uw budget. Hierbij geven wij u ook graag een passend advies.

Een fijne badkamer zorgt ervoor dat u even weg bent uit de dagelijkse sleur. U komt geheel tot rust en geniet van een stukje privacy. Weet u al of u een moderne douche wilt of de voorkeur heeft voor een ligbad? Onze loodgieter realiseert uw wensen graag.

Maatwerk badkamer en sanitair

Ons loodgietersbedrijf zorgt voor een persoonlijke en op maat gemaakte badkamer. Hierbij staan uw wensen centraal. Onze loodgieter denkt met u mee en heeft snel zicht op de creatieve opties voor uw ruimte.

U kunt ons inschakelen voor het plaatsen van sanitair, leidingen leggen of verleggen, de rioolaansluiting en de betegeling. Binnen onze totaalservice wordt alleen gebruik gemaakt van de beste materialen.

Nieuw toilet

Wilt u uw toilet vernieuwen of renoveren? Ook dat kan onze loodgieter in Katwijk voor u doen. Wij geven u graag een advies over de beste materialen. Functionaliteit, kwaliteit en een goede prijs zijn zaken waar wij hierbij op letten. Wat dacht u van een hangend toilet of gaat u liever voor een vast toilet?

Wij leggen graag uw tegels en wandtegels, kunnen het kitwerk plaatsen en uw oude toilet verwijderen. Ons loodgietersbedrijf voert het toilet vervolgens verantwoord af.

Zet nu een loodgieter in Katwijk in

Direct ons loodgietersbedrijf in Katwijk inzetten voor uw badkamer of toilet? Wij zijn 24/7 te bereiken en flexibel inzetbaar. Bel nu naar: 06-16762927. Of mail naar: info@jeffvaneijk-installatie.nl.
Onze loodgieter komt snel naar Katwijk om uw klus professioneel aan te pakken.