Vakkundige loodgieter in Leiden inzetten?

  • 15 jaar ervaring
  • altijd één aanspreekpunt
  • betrouwbaar netwerk van partners
  • 24/7 calimiteiten service

Ons loodgietersbedrijf levert vakwerk in Leiden

Een vakkundig loodgietersbedrijf in Leiden inzetten? Dan is Jeff van Eijk Installatie de aangewezen professional. Wij installeren uw nieuwe badkamer of toilet vakkundig. Met ruim 15 jaar ervaring garanderen wij u een duurzaam eindresultaat.

Bij ons allround installatiebedrijf bieden wij u korte lijnen en krijgt u één vast aanspreekpunt. Wilt u onze loodgieter snel in Leiden inzetten? Neem dan contact op.

Loodgieter Leiden

Op zoek naar een goed bedrijf zonder de hoofdprijs te betalen?
Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan!

Badkamer installeren

Een nieuwe badkamer bij u in Leiden installeren doe wij snel en vakkundig. In de badkamer geniet u van rust en privacy. De alledaagse drukte verdwijnt voor even en u geniet van het warme water. Een prachtige badkamer helpt hierbij.

Wilt u een ligbad of een moderne douche? Wij kunnen eigentijdse badkamers realiseren. Wanneer uw badkamer is verouderd, kan onze loodgieter deze helemaal vernieuwen. We bespreken samen de opties, het budget en uw wensen. Vervolgens geven wij u een persoonlijk advies over uw nieuwe badkamer.

Geheel op maat

Uw badkamer maken wij helemaal op maat. Hierbij wordt rekening gehouden met uw wensen en ideeën. Onze loodgieter ziet zelf ook snel creatieve mogelijkheden voor de ruimte. Bij uw badkamerrenovatie maken wij altijd gebruik van kwalitatief hoogwaardig materiaal. Wij kunnen in eigen beheer uw leidingen leggen of verleggen, sanitair plaatsen, de betegeling leggen en de aansluiting op het riool uitvoeren. Zo biedt ons loodgietersbedrijf totaalservice bij uw klus in Leiden.

Nieuw toilet

Onze loodgieter kan een gloednieuw toilet bij u plaatsen of uw oude toilet renoveren. Wanneer ons loodgietersbedrijf uw nieuwe toilet in Leiden plaatst, brengen wij ook een advies over het materiaalgebruik uit. Wij letten hierbij op functionaliteit, prijs en kwaliteit. Zo heeft u de keuze uit een vast toilet of hangend toilet. Binnen onze werkzaamheden zijn wij ook inzetbaar voor het leggen van tegels en wandtegels, het kitwerk en het verwijderen van uw oude toilet.

Kies voor ons loodgietersbedrijf in Leiden

Wilt u in Leiden een nieuw toilet of een prachtige badkamer laten plaatsen? Dan bieden wij totaalservice aan. Wij zijn 24/7 bereikbaar middels: 06-16762927. Of mail naar: info@jeffvaneijk-installatie.nl.
Onze loodgieter legt in Leiden uw droombadkamer aan.