Professioneel loodgietersbedrijf in Leidschendam?

  • 15 jaar ervaring
  • altijd één aanspreekpunt
  • betrouwbaar netwerk van partners
  • 24/7 calimiteiten service

Uw vakkundig loodgietersbedrijf in Leidschendam

Professioneel loodgietersbedrijf in Leidschendam gezocht? Jeff van Eijk Installatie staat 24/7 voor u klaar. Wij hebben ruim 15 jaar ervaring en vervangen uw badkamer of toilet vakkundig en snel. U kunt rekenen op kwaliteit, duurzaamheid en een optimaal resultaat.

Met één vast aanspreekpunt voor uw opdracht, bieden wij u korte lijnen. Al veel mensen hebben ervoor gekozen om onze professionele loodgieter in Leidschendam in te zetten.

Loodgieter Leidschendam

Op zoek naar een goed bedrijf zonder de hoofdprijs te betalen?
Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan!

Moderne badkamer

Onze loodgieter kan u in Leidschendam een moderne badkamer bieden. U kunt uw badkamer helemaal vernieuwen of uw oude badkamer laten renoveren. Uw wensen, budget en de mogelijkheden bespreken we hierbij uitgebreid.

Vervolgens geven wij u een passend advies. Met een prachtige badkamer kunt u zich heerlijk terugtrekken uit het alledaagse leven. U geniet van rust en privacy. Gaat u voor een fijne regendouche of wilt u ontspannen in een ligbad? Ons loodgietersbedrijf biedt u eindeloze mogelijkheden.

Maatwerk

Wij verzorgen maatwerk voor uw badkamer. Uw wensen staan voorop. Wanneer u dat wilt, denkt onze loodgieter graag met u mee. U zult zien dat hij al snel met creatieve ideeën voor uw ruimte komt. Wij kunnen het sanitair vakkundig plaatsen, maar ook de betegeling, rioolaansluiting verzorgen. Dit doen wij allemaal in eigen beheer, waarbij gebruik wordt gemaakt van hoogwaardig materiaal.

Toilet renoveren

Onze loodgieter kan in Leidschendam ook uw toilet renoveren of een nieuw toilet plaatsen. Hierbij geven wij u graag advies over het materiaalgebruik. Wij kijken naar de kwaliteit, functionaliteit en de beste prijs. Een hangend toilet zorgt ervoor dat u de vloer makkelijk schoon kunt maken. Kiest u liever voor een vast toilet? Ook dat is een van de opties. Ons loodgietersbedrijf is in te schakelen voor uw kitwerk, de betegeling en het verwijderen van uw oude toilet. Het verouderde toilet wordt vervolgens verantwoord afgevoerd.

Kies voor onze loodgieter in Leidschendam

Kiest u in Leidschendam ook voor onze loodgieter? Zet ons dan meteen in om uw badkamer of toilet te vernieuwen. U kunt ons 24/7 inschakelen via: 06-16762927. Of mail naar: info@jeffvaneijk-installatie.nl.
Onze loodgieter neemt in Leidschendam graag uw badkamer of toilet onder handen.