Professionele loodgieter in Voorburg nodig?

  • 15 jaar ervaring
  • altijd één aanspreekpunt
  • betrouwbaar netwerk van partners
  • 24/7 calimiteiten service

Ons loodgietersbedrijf garandeert kwaliteit in Voorburg

Een professionele loodgieter in Voorburg nodig? Jeff van Eijk Installatie garandeert u kwaliteit. Wij zijn met ruim 15 jaar ervaring echte professionals in ons vakgebied. Ons allround installatiebedrijf kan uw nieuwe badkamer of toilet vakkundig installeren.

Een duurzaam en prachtig eindresultaat is hierbij altijd ons doel. Omdat u één vast aanspreekpunt heeft, profiteert u ook van korte lijnen. Wij informeren u graag over de diensten van ons loodgietersbedrijf in Voorburg.

Loodgieter Voorburg

Op zoek naar een goed bedrijf zonder de hoofdprijs te betalen?
Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan!

Badkamer laten installeren

U wilt in Voorburg een gloednieuwe badkamer laten installeren? Laat de klus aan onze loodgieter over. Ons loodgietersbedrijf realiseert eigentijdse badkamers. Ideaal wanneer uw badkamer verouderd is of u hierop bent uitgekeken.

Eerst worden uw wensen, beschikbare budget en de mogelijkheden besproken. Hierbij kunnen wij u ook een persoonlijk advies geven. De badkamer haalt u even weg uit de alledaagse drukte. U komt er tot rust en u geniet van een stukje privacy. Een prachtige badkamer zorgt ervoor dat u lekker kunt ontspannen. Weet u al of u voor een ligbad kiest of gaat u liever voor een moderne regendouche?

Kwalitatief maatwerk

Ons loodgietersbedrijf maakt voor u in Voorburg een badkamer op maat. Uw wensen en ideeën staan hierbij centraal. Ook denkt onze loodgieter graag met u mee en ziet deze al snel creatieve opties. Bij onze werkzaamheden wordt gebruik gemaakt van de beste materialen. Onze loodgieter kan uw sanitair plaatsen, leidingen leggen of verleggen, de betegeling plaatsen en de rioolaansluiting uitvoeren. Zo bieden wij totale service.

Toilet plaatsen

Bent u van plan een nieuw toilet te plaatsen of uw huidige toilet te renoveren? Dan doet onze loodgieter dat ook voor u. Ons loodgietersbedrijf geeft u graag een advies over de te gebruiken materialen. Hierbij wordt gelet op kwaliteit, prijs en functionaliteit. Wilt u een hangend toilet of een staand toilet laten plaatsen? Wanneer wij voor u aan de slag gaan, zijn wij ook inzetbaar voor het kitwerk, het leggen van tegels en wandtegels en het verwijderen van uw oude toilet. Dat doen wij in eigen beheer.

Schakel onze loodgieter in Voorburg in

Ons loodgietersbedrijf in Voorburg inzetten voor uw nieuwe badkamer of toilet? Wij zijn 24/7 bereikbaar. U kunt ons bellen via: 06-16762927. Of mail naar: info@jeffvaneijk-installatie.nl.
Ons loodgietersbedrijf zal u in Voorburg van waar vakwerk voorzien.