Een vakkundige loodgieter in Wassenaar nodig?

  • 15 jaar ervaring
  • altijd één aanspreekpunt
  • betrouwbaar netwerk van partners
  • 24/7 calimiteiten service

24/7 bereikbare loodgieter in Wassenaar

Een vakkundige loodgieter in Wassenaar nodig? Jeff van Eijk Installatie kunt u 24/7 bereiken. Of u nu een nieuwe badkamer wilt aanleggen of een nieuw toilet nodig heeft. Met onze ruim 15 jaar ervaring hebben wij veel kennis en kunde in huis.

Wij zijn een allround installatiebedrijf. Ons doel is om altijd een prachtig en duurzaam eindresultaat te creëren. Bij ons heeft u ook één vast aanspreekpunt. Zo blijven de lijnen kort. Bent u benieuwd wat ons loodgietersbedrijf in Wassenaar voor u kan betekenen? Wij informeren u graag.

Loodgieter Wassenaar

Op zoek naar een goed bedrijf zonder de hoofdprijs te betalen?
Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan!

Badkamer aanleggen

Uw nieuwe badkamer in Wassenaar is snel gemaakt door onze loodgieter. De badkamer is een plek waar rust en privacy samenkomen. U bent even weg uit de dagelijkse drukte en kunt heerlijk ontspannen. Een fijne badkamer helpt hierbij. Denkt u erover om een prachtig ligbad te laten installeren? Of wilt u liever een luxe douche?

Ons loodgietersbedrijf realiseert eigentijdse badkamers. Is uw badkamer verouderd, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Samen kijken we naar de mogelijkheden, uw wensen en het beschikbare budget. Aan de hand hiervan geven wij u een passend advies. Zet u onze loodgieter ook voor uw badkamer in?

Maatwerk

Bij het ontwerpen van uw badkamer komt altijd maatwerk kijken. Wij houden rekening met uw ideeën en wensen. Ook is onze loodgieter zeer creatief in het bedenken van mogelijkheden voor uw ruimte. Ons loodgietersbedrijf maakt alleen gebruik van de beste materialen. Onze werkzaamheden vinden in eigen beheer plaats. Wij kunnen sanitair plaatsen, de betegeling, leidingen leggen of verleggen, maar ook de aansluiting op het riool uitvoeren. Voordat u het weet, geniet u heerlijk in uw nieuwe bad.

Toilet vervangen

Ook uw toilet kan onze loodgieter renoveren of inrichten. Wij kunnen uw toilet aanleggen en ook een advies geven over het materiaalgebruik. Hierbij letten wij op kwaliteit, prijs en functionaliteit. Wilt u een staand toilet in Wassenaar of heeft een hangend toilet uw voorkeur? U kunt ons ook inzetten om het kitwerk verzorgen en uw tegels en wandtegels aan te brengen.

Zet onze loodgieter in Wassenaar in

Wilt u een gloednieuwe badkamer in Wassenaar of uw toilet laten vervangen? Neem dan nu contact op voor een vrijblijvende offerte of het maken van een afspraak. U kunt ons 24/7 bereiken via: 06-16762927. Of mail naar: info@jeffvaneijk-installatie.nl.
Ons loodgietersbedrijf legt in Wassenaar de badkamer van uw dromen aan